Creating yourself

Samtalet som jag hade med lärarna igår har sjunkit in lite idag och var riktigt taggad inför morgonjazzen. En riktigt härlig lektion, körde järnet och njöt av allting! Kollade igenom filmerna på vår klass från RUOn efter lunch och det kändes helt ok. Det är lite tungt att se sig själv ibland, men jag ser stor skillnad sen sist jag såg mig på film så där. Och i flera övningar kände jag mig faktiskt lite stolt över mig själv. Skrev ner allting jag såg att jag behöver jobba på och mycket föll på plats med vad lärarna har sagt till mig. Såg det de ser hos mig, det som funkar och det jag behöver jobba mer på. Hade sista sånglektionen innan lovet innan jag gick hem. Saker och ting börjar falla på plats nu och rösten är starkare och mer stabil. Så roligt att det äntligen händer något, i alla fall något som jag själv känner av och i det här fallet hör.

Har tänkt mycket på att man strävar efter att hitta sig själv. Igår hittade jag ett citat: ”you don´t find yourself, you create yourself”. Och det tyckte jag stämde helt. Man måste driva sig själv för att komma dit man vill. Tvinga sig att möta rädsla och obekvämt. Resultatet kommer inte bara dyka upp en dag utan arbete. Man måste jobba. Insåg jag hur mycket jag faktiskt har jobbat på mina mål idag när jag fick flera bevis på att jag har kommit några steg längre i att hitta mig själv och att bli den personen jag vill vara. Vilket jag inte hade gjort om jag inte hade jobbat för det. Oavsett vad du strävar efter som är viktigt för dig, så kommer det att vara tungt. Det kommer vara svårt, men det är värt det hårda arbetet. För det kommer att ta dig dit. Som mitt andra favorit citat säger: ”utan motgång, ingen framgång”.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s