2014 – Inga ursäkter!

2013 avrundades med en hel drös tyngder över mig. 2014 inleddes med ett svårt och tungt beslut, vilket skapade en tomhet, ett hål inom mig. Men samtidigt har jag tagit andra stora och viktiga beslut de här veckorna. Beslut som ska göra mig till den personen jag vill vara.

”Life happens while you’re making other plans”. Det kanske inte alltid blir som man har tänkt sig, men det betyder inte att man inte kan påverka. Jag kan hålla med, stå tyst i bakgrunden eller ställa mig upp och protestera. Och det är precis vad jag gör nu! Det är dags för mig att ta tag i mig själv på riktigt, ruska om mig rejält och sen göra det som krävs för att ta mig dit jag vill. Inga ursäkter!

Det här året ska handla om mig och min utveckling som dansare och som person. Jag har redan börjat jobba på det och när skolan drar igång till veckan finns det ingen återvändo. Fullt ös är det som gäller, men såklart smart fullt ös. Lika lite som jag har råd att hålla igen, har jag inte råd att köra sönder mig. Nej en balans ska jag ha, men ribban ska höjas och det ordentligt. Dags att sätta lite fart, för jag har bara ett och ett halvt år på mig, sen ska jag ut i dansvärlden och söka jobb. Och ett jobb ska jag ha!

Fullt fokus på mig från och med nu och inte slösa någon energi där jag inte har nytta av att ha den! 2014 – det ska bli mitt år!I-can-do-it-Picture-Quote

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s