Focus on your focus

Det var förra veckans mål, men jag fortsätter jobba med det även den här veckan – mitt fokus. Det är riktigt svårt och jag blir mer och mer medveten om att jag tappar blicken i golvet alltför ofta. Kanske är det här mer ett terminsmål? Jag tror att det är ett av de större målen som jag måste lägga lite extra tid och krut på, för det är så otroligt viktigt. Och jag märker ju skillnaden i min dans när jag väl använder mig av blicken och ser rummet.

Sen är jag helt övertygad om att det i sin tur kommer göra att jag blir mindre petig i min dans, hur jag dansar. Kan jag istället lägga om mitt fokus tror jag att jag kommer kunna slappna av mer och genom det kunna dansa större.

Men just idag ligger mitt fokus på att vila mig frisk. Har sovit ytterligare fem timmar, skiftat kroppstemperatur alldeles för ofta och kroppen känns konstig. Vet inte om jag bara har legat konstigt, men mår typ illa i både ben och rygg, spända muskler. Jag kanske känner efter för mycket som vanligt, överanalyserar minsta lilla förändring i kroppen som alltid. Funderar på att gå och köpa glass, för tack och lov finns det ett litet tempo bara en hållplats ifrån mig, så dit orkar jag gå (eller så tar jag bussen).

Hoppas ni har en frisk och härlig start på veckan!

I started to work with my focus last week and to not look down at the floor so much. But realized that it was a bigger challenge than I thought it would be. Maybe it’s a goal for the whole term. Because it’s so important to be awake and aware with your eyes when you dance and it’s much more interesting to watch. I’ve realized that my movements got a lot bigger and more quality when I saw the room. Right now, I will focus on getting well, so I can get back to school soon. Hope you all have a great start to the week!
IMG_4533En bild från i somras då jag försökte mig på att bli seriöst fotograferad… haha, det var verkligen inte min grej. Det jobbigaste var nog att fotografen bestämde precis hur jag skulle stå och då jag inte fick välja själv, ja se då hur det går – stelt. Så den bjuder jag på ;)

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s