Vill se igen…

Sitter som förhäxad när jag ser det här och hade velat se om båda föreställningarna igen. Vilket danskompani Göteborgsoperan har! Och jag är så otroligt glad att skolan har en sådan bra kontakt med Operan så att vi på danslinjen får möjlighet att jobba med flera av deras dansare. De har så mycket att lära oss och det hade varit så stort och häftigt komma med i deras kompani. Helt klart ett mål att jobba mot!

I would really like to see this perfomance again and I can watch this short clip over and over again. It’s absolutely one of my top goals to one day be working in this dance company! Working with this type of performances. Watch it!

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s