Ärligt bloggande

Jag vill inget annat än att sprida en massa glad energi till er läsare precis hela tiden, men samtidigt så måste jag vara ärlig när jag bloggar. Hur kul är det att läsa en blogg där allt är perfekt och felfritt? Sen är det väl minst lika tråkigt att läsa en riktigt negativ blogg också. En balans krävs, men just nu har jag svårt för att hålla humöret uppe. Är inne i en riktig tung period nu sen ett antal veckor tillbaka. Det är mycket som är kämpigt i skolan och med dansen och annat utanför som tynger mig samtidigt. Både i huvud och i kroppen och det krävs inte mycket för att det ska rinna över kanten. Vill sova i en vecka, men det finns inte tid för det. Försöker fokusera på det som är bra och tar mig upp på morgonen och gör så mycket jag bara kan efter förmåga. Välkommen till livet säger jag bara! Det kommer motgångar på motgångar och det man kan göra är att stå på sig och bli starkare för varje gång. Och det ÄR skittungt. Men även de sega, tråkiga, mindre bra stunderna när det känns som om man bara står och trampar på samma ställe, tar en också framåt. Så jag tycker det är ok att inte vara på topp varje dag och det finns en skillnad i att göra sitt bästa utifrån situationen och att bara ge upp. Jag ger inte upp, men jag kanske inte har samma energi 24/7 och det är helt ok. Och det här blev ett litet snurrigt inlägg nu, men hoppas ni förstod något. DSC_0029Foto: Britta Wikholm

 

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s