Sommaren närmar sig

Veckan har gått lagom fort hittills och har tre dagar kvar innan skolan drar igång igen. När jag kommer tillbaka är det intensivvecka med vårt projekt Följer John John? som gäller, så det kommer bli långa dagar. Det är bara att vila i nuet och samla energi till de sista veckorna på terminen. Att tvåan snart har nått sitt slut känns helt sjukt! Då har jag gått två tredjedelar av min utbildning!!!! Det är både skrämmande och spännande att jag om lite mer än ett år ska stå på egna ben. Jag längtar dit men har inte bråttom, mår väldigt bra just här och nu. Har mycket tankar kring det som hela tiden poppar upp i mitt huvud och påminner mig att det inte är långt kvar på BA. Vill hinna med så mycket innan dess: utvecklas så mycket det bara går i dansen, jobba mer med bloggen och VideofyMe och sen har jag väldigt många andra idéer också. I trean har man ett eget slutprojekt och jag har i princip min idé klar och ser det som nästa års stora utmaning. Det ska bli jättekul att göra höst- och vårproduktionerna också med olika koreografer och sen börja åka på auditions.

Jag blir helt sprallig i kroppen av att inte veta vad som ska hända, vilka jobbmöjligheter som dyker upp eller vart jag kommer ta vägen. Blir jag kvar i Göteborg eller hamnar jag i en annan världsdel. Med eller utan jobb direkt efter skolan så kommer ett nytt kapitel och jag ser en mängd olika möjligheter. Vad som helst kan hända, allt kan hända och jag bara mår gott i den tanken.

beauty-dreams-future-quote-text-Favim.com-355712 quote-about-the-future

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s