Bergodalbana

Upp-och-ner-dag kan man helt klart säga att det har varit idag. Imorse vaknade jag piggare och friskare och kände mig redo för dagens dansande efter en extra stor frukost. Uppvärmningsklassen gick riktigt bra och både kroppen och huvudet var med. Vi jobbade mycket med improvisation innan lunch och bortsett från att jag blev lite yr då och då så kunde jag ändå vara med helt. Men sen slog det till och efter lunch har jag varit äckligt tung i huvudet, yr och känt mig svag i hela kroppen. Var med lite av och till, men fick titta på även idag. Fick lite ansiktsmassage och nu är det en lugn kväll som gäller. Återhämta mig ordentligt med kopp-behandling och spikmattan. Ska gå och lägga mig senast tio, så jag får sova lite extra också.

Tankar och humör och har också snurrat uppåt och neråt och har känt mig rejält förvirrad hela dagen. Men det börjar lugna ner sig nu och tror att det mest beror på att jag inte är helt frisk och att jag hamnat i en helt ny miljö. Många nya intryck.

Vi har jobbat med Israel de här första dagarna, men nu har även Lee kommit hit och från och med imorgon har vi båda på plats och då ska vi också få reda på mer om själva projektet vi ska göra. Är sprallig och supernyfiken på vad det ska bli och längtar till imorgon!

Gått in på mitt rum nu efter att ha kollat lite fotboll med de andra och ätit middag i soffan, nu är det nervarvning som gäller. Börjar med film och slutar med spikmattan, hoppas ni har haft en fin dag. Pusss!

IMG_2748Här spenderar vi våra dagar nu två veckor fram över, i Vara Konserthus.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s