När man inte orkar mer

Idag var det första morgonen det kändes riktigt tungt att gå upp ur sängen. Innan har jag skuttat upp och känt mig redo för dagen med nya utmaningar, men idag har jag varit rejält utmattad och näst intill yr hela dagen. Men det häftiga med att vara helt slut är att man orkar mer än vad man tror. Det är då man ska pusha lite till, för det händer så mycket när man är trött. Man bryr sig inte lika mycket om hur det blir, man ska bara ta sig igenom det. Så man köttar på reservkrafter och resultatet kan bli till det bättre. Har jobbat ganska intensivt med Daniella idag. Hon lärde mig ett av sina solon tidigare i veckan och nu har vi utvecklat den till en duett där vi korsar varandra konstant, byter riktningar och så ska det gå ganska fort också. Äckligt svårt med tanke på att materialet knappt har landat i kroppen på mig och halva tiden hade jag inte en aning om vad jag höll på med. Resultatet blev att jag slutade tänka och litade fullt på att kroppen visste vart den skulle samtidigt som Daniella sa ledord för vad som skulle komma härnäst. Det blev riktigt bra och det är nu efteråt som jag känner att vi kom en bra bit på vägen.

Nu har vi också börjat bygga upp föreställningen och idag körde vi ett genomdrag på slutet med det vi har satt ihop hittills. Lite förvirrande, men tror det kommer bli kalasbra när det är dags att visa upp. Vi har jobbat järnet de här veckorna men vi har en hel del kvar att jobba på. Det gäller att köra järnet oavsett hur mycket energi man har kvar, bara göra, inte tänka.

Nu ska jag ta en promenad med min syster till vattnet och sätta oss på klipporna en stund, älskar vädret och imorgon blir det picknick med ilYoung-gänget efter repet med bad och allt. Shit, det är redan fredag imorgon, tiden går fort!

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s