Det drar ihop sig

Det börjar pirra i magen nu och ilYoung kapitlet börjar närma sig sitt slut. Samtidigt som jag bara vill stanna tiden och vara här och nu lite längre, så längtar jag verkligen hem. Jag är pirrig för att få komma hem till Göteborg, träffa min fina pojkvän efter en månad iväg. Pirrig inför skolstarten och mitt tredje och sista år på Balettakadmien. Pirrig för att det drar ihop sig till föreställning om två dagar. Det är helt sjukt vad tiden bara har flugit iväg och ändå känns det som om vi har varit borta i ett år nu. Vill inte att det här ska ta slut, vill inte skiljas från ilFamily, men jag vill hem. Och vad härligt att trivas så mycket här och nu och veta att jag kommer hem till något jag trivs med minst lika mycket. Känner mig omringad av fina människor och kan inte se hur saker och ting hade kunnat vara bättre just nu.

Jag tror att jag nånstans alltid har trott att lycka innebär felfritt, vilket jag insett är omöjligt. Men det betyder inte att det inte är bra ändå. Jag kämpar och tragglar med mina motgångar varje dag, stora som små, och idag hade jag lika gärna kunnat tycka att det varit en skitdag. Men väljer att se det som en bra utmaning istället och vet att jag kommer fortsätta att utmanas om inte ännu mer. Och det är här jag kan konstatera att det är vad vi gör det till som avgör resultatet. Gå in med rätt inställning, en positiv sådan. Det kanske inte går bra varje gång, men det kommer definitivt kännas mycket bättre oavsett.

De senaste dagarna har jag tänkt varje morgon: Idag ska bli den bästa dagen hittills och det har verkligen sporrat mig till att göra det bästa möjliga. Och jag hoppar tillbaka till vad Ido sa under vår andra vecka i Vara:” Today I’m going to do something I have never done before”. Jag har också försökt att påminna mig flera gånger om dagen att uppskatta allting som jag faktiskt har. Ge mig själv lite mer cred för att jag har tagit mig ända hit och vara i nuet. För det här kommer inte tillbaka, det här kommer bli ett av alla de fina minnena jag bär med mig i livet. Att minnas tillbaka på, längta tillbaka till och uppskatta att jag fick vara med om det här!

bild 1

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s