Nya mål!

Det bästa med att uppnå sina mål är att man får sätta nya. För så fort man uppnått något blir det ens lägsta nivå och då är det dags att sikta högre. Jag trodde aldrig att målsättning kunde trigga mig så mycket som det faktiskt gör och det är först det här året som jag verkligen har tagit det på fullaste allvar och verkligen fokuserat på det sättet. Jag skriver ner ett mål på ett papper, t ex nu när jag åkte på ilYoung skrev jag bl a ”jag ska inte låta mitt förflutna, mitt baggage, stå ivägen för mig”. Beroende på vad det är för mål skriver jag också olika mycket om hur jag tänker ta mig dit. När det gällde just det här målet hade jag ingen aning om hur jag skulle göra för att komma dit. Men med hjälp och stöd från de runt mig lyckades jag klura ut det på vägen dit. Och jag tror att när det har med ens egen bakgrund att göra finns det inte en enda väg att gå. Man måste hitta sitt egna sätt, för vi fungerar alla olika och vi har alla olika bakgrund. Vad som fungerar för mig kanske inte funkar för någon annan.

Så nu sitter jag med ett nytt tomt block framför mig och funderar på vad nästa steg är. Det är inte bara mål inom dansen utan allt möjligt jag kan komma på. Men allting handlar egentligen om att jag ska våga ta min plats fullt och det är nog det som står överst på listan det här året.

Ett steg i taget, målmedvetenhet och acceptera var man befinner sig just här och nu. Sikta framåt och ta risker varje dag!970372_10153288833850182_177026280_n

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s