Tredje året


ilYoung-kapitlet är avslutat och det betyder att jag nu kan fokusera fullt på skolan igen. Det känns ganska skönt och enklare den här veckan än förra. Men nu är vi klara med föreställningarna och jag kan sakta men säkert släppa den processen och ge plats för annat. Vi har haft möte med rektorn och efter en genomgång av året vi har framför oss som treor så förstod vi att det kommer vara fullspäckat. Höst- och vårproduktion, duettprojekt, Med sikte på scen (vårt egna slutprojekt), utbyte med en dansutbildning i Danmark och förhoppningsvis i Rom också (!), RUO och utöver det här lite mindre projekt hit och dit som t ex Melodifestivalen. Det kommer inte finnas mycket tid över att slappa och jag har fått tänka om angående att jobba extra utanför skolan. Det hade helt klart hjälpt min ekonomi en bra bit, men jag ska orka det också. Jag tänker inte köra slut på mig det här året och absolut inte inte ha energi till skolan för att jag har jobbat med annat. Det här är mitt sista år innan jag hoppar ut i branschen och ska lyckas skaffa mig ett jobb jag brinner för. Jag vill ta vara på allt, använda mig av de pedagoger jag har nu och få med mig så mycket jag bara kan. Jag vill vara beredd, redo, för i maj får jag pappret på att jag är färdigutbildad. Och då ska jag ha en bra känsla i magen över det, känna att jag har världen framför mina fötter, att jag kan göra precis vad jag bestämmer mig för att göra och att ingenting är omöjligt. Det är nog det största målet med mitt sista år, att stå på avslutningen med intyget i handen och känna mig oövervinnerlig. Vägen dit har många milstolpar och nu fortsätter jag det hårda arbetet. En dag i taget, planering, veckomål, dagsmål, terminsmål och ska se till att omge mig av endast de personer som stöttar och hjälper mig på vägen. I helgen ska jag sätta mig med tomma papper och måla upp mitt år med färgglada pennor. Planera höstterminen och se hur mycket tid utanför skolan jag vill/behöver lägga utanför skoltid för att uppnå mina mål. Jag är riktigt taggad och blir det ännu mer av att skriva om det här. Jag vet att jag kan klara det bara jag ger mig fan på det och tragglar mig igenom varenda motgång som dyker upp. För de kommer att dyka upp, kanske till och med lägga sig som en hög på mig, men jag ska klara det här året! Tredje och sista året!
10583880_10203322204554128_6881489271380804151_nSista föreställningen med ilYoung och NINE.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s