Processen är igång

Veckan är igång och har även kommit igång med mitt slutprojekt lite mer. Både igår och idag stannade jag kvar i skolan, intog en studio och jobbade vidare och det känns bra. Det är en lång process jag har framför mig och jag är precis i starten så alla frågor har inte fått svar än. Men det är också så spännande och se vart jag kommer hamna och förbereder mig på en rejäl bergodalbana (om jag känner mig rätt). Men för att vara så bra förberedd som möjligt har jag gjort upp en projektplan med milstolpar/deadlines och skrivit mål (både för projektet och för mig som dansare/person). Det känns som om jag står på en stadig grund och härifrån kan vad som helst hända. Igår filmade jag en hel del när jag improviserade utifrån olika uppgifter som jag gav mig själv och idag har jag tittat igenom klippen och plockat ut delar som jag fastnade för och filmat dem igen. Ny dag = ny tolkning och på fredag är planen att jag ska binda ihop de här korta fraserna till en längre fras. Brainstormar vidare och utvecklar konstant min idé, får inspiration från allt möjligt. Sen kan jag sitta helt still i danssalen eller köra fast varannan minut för jag försöker för mycket. Det bästa materialet kommer alltid när jag är på väg hem från spårvagnen, när jag lagar mat eller precis har släckt lampan och lagt mig i sängen. Men är redo med min kamera om det så blir på trottoaren eller i köket bland stolarna med kastrullen i handen. Det här projektet, Med sikte på scen som det heter, ska redovisas i mars. Låter som lång tid, men det kommer gå fort och vill ta vara på all tid jag kan. Nu äntligen, trean, sista året, mitt projekt, mitt år, nu ska jag kämpa in i det sista!IMG_2440

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s