Men vänta nu

De senaste veckorna har jag lagt äckligt mycket fokus på att jag varit sjuk och det kanske inte är så konstigt med tanke på att jag har varit sjuk överdrivet länge (!). Men också efter beskedet att jag var utmattad har det varit lite tårta på tårta. En äcklig tårta! Jag har varit deppig och trött, lite energi och haft en enda lång känslostorm under de här veckorna. Har fastnat i tankar att allt händer mig vid fel tillfällen, men hallå! Vänta lite nu! Vad hände med allt det andra som faktiskt är helt underbart just nu? Skulle jag bara släppa det för en skitig höstsnuva och en down med dansen? Eller kan jag ens säga down i dansen?

Jag körde totalt slut på mig och pushade mig till yttersta gränsen med dansen och det rann över till slut. Men i det lärde jag mig var min maxgräns är, jag sprängde min dansbubbla som jag har kämpat för att spränga i flera år, jag gjorde en grym audition och blev vald till ett projekt jag har drömt om de senaste månaderna och jag hittade en del av mig själv på kuppen. Jag har inte låtit mina hjärnspöken styra mig i de här bitarna och då är det väl något värt att fira? Det där med att lära sig hur man funkar är bra att sträva efter, testa sig själv och sin gränser är väldigt nyttigt och nödvändigt för utveckling. Men nu uppmuntrar jag verkligen inte till att ni ska köra sönder er själva och gå in i väggen på kuppen. Det är ju missen jag gjorde, jag glömde ta hand om mig själv samtidigt.

Ser jag utanför dansen så har jag ju en hel hög med underbara människor runt mig och jag får bara inte glömma bort att leva i nuet och önska att jag alltid får ha dem kvar hos mig. Livet är ömtåligt och allt kan förändras i ett ögonblick, så kom ihåg att uppskatta och njuta av det fina som redan finns där, som du redan skapat. För tre år sen hade jag ingen aning om att jag skulle ha kommit så här långt i dansen eller med mig själv. Det jag har byggt upp under de här åren har jag här och nu. Dags att njuta mer av det!
201211261735532500835587_sbig

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s