I don’t need easy, I need possible

Söndagkväll och har hittills haft en riktigt skön helg, lugn men också produktiv. Igår jobbade jag med mitt egna projekt i fyra timmar och kom ändå en liten längre bit. Jag tror att jag har kommit på ett namn nu också… Försöker påminna mig om att det är ett work-in-progress-projekt och att det inte måste vara helt klart när jag visar upp det (20 mars). Se det som en kul grej istället och inte lägga för mycket press på mina axlar. Men jag kan inte hindra min hjärna från att påpeka alla detaljer som jag vet att alla mina lärare/koreografer skulle påpeka, men det är ju också en del av mitt tema – hjärnspöken. Så det gäller att vända de tankarna till inspiration till mitt skapande istället för att låta det hindra mig. Har redan bokat studios flera dagar under kommande vecka efter skoltid och älskar tanken på att få dyka ännu djupare ner i det här. Förhoppningsvis kan jag också börja jobba med mina andra dansare som ska vara med på vissa delar. Nu börjar en mall växa fram och har en tydlig bild av vad jag vill få fram med det här. Trots det känns det nästan som ett omöjligt pussel just nu, men det ska gå. Fortsättning följer ;)

Imorgon är det en ny vecka och för min klass betyder det Vårproduktion! Vi kommer ha tre intensivveckor nu med vår koreograf Camilla Ekelöf, hela eftermiddagarna. Vi har föreställningarna först i maj, men det känns ändå skönt att få börja med det redan nu. Ska bli spännande och se vad hon har planerat för oss. Jag hade dock gärna kunnat fokusera enbart på mitt egna, men det är inte tillräckligt för den här utbildningen. Allt på en gång haha! Och det är ju så jag gillar att ha det, fullt ös. Bara tre månader kvar…

Nu ska jag handla inför veckans matlådor/mellanmål och sen läsa vidare i sista boken i 50 Shades.

bild

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s