Sista krafterna

Godmorgon! Hur mår ni? Här är det ett långsamt tempo efter tre intensiva veckor med Camilla och mycket repande på mitt egna projekt. Dagarna har varit långa och det märks att vi går i trean och att det närmar sig slutet av utbildningen. Det är äckligt mycket jobb och det är omöjligt att fokusera på en sak i taget. Vi har ju morgonklasser, en eller två, varje morgon där lärarna vill att vi jobbar på ett fokuserat och medvetet sätt (såklart). Efter lunch har vi repat inför vårproduktionen till kl 17 och med vår koreograf Camilla som inte är där för att ta det lugnt (såklart). Fullt ös och mycket material på kort tid. Och efter det repet så har vi gått in i våra egna verk och jag har varit kvar på skolan till ca 19-20 på kvällen innan jag känner att jag har fått det jag ska göra och kan gå hem. 12 timmar om dygnet i skolan med fullt fokus på tusen saker… Kroppen klagar och krampar och jag är imponerad av hur mycket vi faktiskt orkar och hur mycket material vi kan ha koll på på en och samma gång. Men sen har vi tränat för just det här i flera år. Igår fick jag mig en massageomgång på låren och höfterna och efter det hamnade jag i en dimma haha. Idag är första dagen som jag unnar mig ett helt ledigt dygn utan måsten på tre veckor. Väl behövligt!

Den kommande veckan har resten av skolan RUO (uppdansning), men vi i trean jobbar in i det sista med våra projekt istället. Nästa torsdag är det ljussättning i teatern, på fredag visar vi upp våra verk för skolan och på lördag har vi en föreställning för familj och vänner. Ser fram emot att få visa upp mitt, för nu börjar det rulla på bra och imorgon ska jag sätta det sista så att jag under veckan bara kan repa detaljer.

Men idag ska jag inte tänka ett dugg på det! Ska fira mormor och morfars bröllopsdag med moster och mamma över lunch och familjemys och ikväll blir det förhoppningsvis Premiären av Shadowland/Neverland på Operan. Efter Nudans i januari så ska det bli skönt att se kompaniet igen och nu i deras egna projekt som vi fick se lite repetitioner av då när de precis börjat. Hoppas att solen kikar fram under dagen så jag kan ta en lugn promenad och så ska jag köpa en ny ventil till mitt däck på cykeln så jag kan börja cykla till skolan! Underbart och älskar faktum att det är vår i luften!Skärmavbild 2015-03-14 kl. 09.27.30 Skärmavbild 2015-03-14 kl. 09.27.56

Från repet i torsdags av mitt projekt I enemy.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s