Full rulle, fullt schema

Det är ett annat liv jag vaknar upp till nuförtiden. En annat kapitel där mina prioriteringar och fokus styrs av andra saker än innan. Jag växlar mellan att göra det jag är tvungen till: brödjobba för att kunna bo och äta, vilket tar alldeles för mycket utav min tid och ger alldeles för lite pengar. Och: Fortsätta jobba mot mina mål, mina drömmar och träna. Just nu känns 24h/dygn på tok för lite med allt jag ska hinna göra och utan att sno tid från sömnen. Nu har jag en knepig och pusslig tid framför mig då jag bestämt mig för att gå ner i timmar för att hinna med allt annat och ha större möjlighet att komma iväg på auditions. Det betyder att ekonomin kommer gå plus minus noll, men tanken är att jag också ska få chansen till att leva lite också. Vad som är viktigast för mig nu är att få nå de mål jag har satt upp för våren och lägga mer tid på dem nu i slutspurten samt att hinna dansa mer, vilket har kommit i tredje hand under hösten. Och det är rent ut sagt skittråkigt när det blir så!

Så vad har jag för mig nu då? Jo dels så laddar jag inför en audition i januari och håller på att träna mig tillbaka till någon slags form. Om två veckor drar också proffsklasserna igång som hjälp! Jag har startat ett projekt som ska bli ett soloverk som jag hoppas få sätta på scen i februari. Körkort ska jag också ta och planerar uppkörningen i slutet av februari och där någonstans ska jag också flytta då mitt nuvarande kontrakt bara gällde i ett år. Och där emellan jobbar jag deltid och ska trycka in en veckas skidsemester också. Så det är full rulle, fullt schema ett tag fram över och det är också precis så jag vill ha det! Ett nytt år närmar sig också, vilket bara triggar mig ännu mer till att ta tag i saker och sikta högt!

11084129_10153199411901563_6834846776306366223_o

Foto ur mitt examensarbete, I enemy, på Balettakademien 2015.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s