En sak i taget

Sitter i min säng i mitt nya hem, påskdagen, söndag och tid till att samla tankarna för en stund. Kom nyss hem från en långpromenad i regnet för jag behövde bara komma ut efter att ha spenderat halva dagen i sängen. Jag har kommit in i en period av trötthet och känslostormar och det är ju inte så konstigt. Minns ni att jag hade en del på schemat i början av året? Jag letade boende för fullt, jobbade med ett intensivt dansprojekt, jobbade och pluggade till körkortet. Nu har jag bott snart en månad på det nya stället och trivs jättebra. Premiären med Human Dust gick strålande och det var så otroligt härligt och utmanande att få vara i en sån process igen. OCH jag tog mitt körkort som planerat! Heja mig!

Har varit hemma några dagar hos mamma och pappa den här veckan för att landa lite och det var precis vad jag behövde. Nu när jag är tillbaka i Göteborg igen så söker jag jobb för fullt och det är svårare än man tror. Skickar in ansökningar åt alla håll dagligen och har av hittills fått komma på en intervju av säkert 20 sökta jobb. Tyvärr fick jag det inte. Men det är bara att fortsätta och idag ska jag sätta mig och planera vidare mitt 2016 och sätta tydliga mål. Det tar på tok för mycket energi från mig att jobba med något som inte stimulerar eller motiverar mig. Vara på en arbetsplats där jag inte kan utvecklas och skadar ryggen av dålig arbetsmiljö. Vilket i sin tur gör det svårare för mig att dansa som jag vill när jag väl har tiden till det. Men vad ska man göra? Alternativet är att säga upp sig och då står jag där ganska snart utan inkomst och det hade ju inte hjälpt så mycket.

Tror jag är i en mindre livskris med allt pusslande fram och tillbaka för att få ordning på min vardag efter att skolan försvann som trygghetszon. Så det går upp och ner från dag till dag och kan skifta humör läskigt många gånger på bara en timme. Jag tar en sak i taget och försöker få in så mycket vardagsglädje jag kan för att motivera och tagga igång mig igen efter vårens urladdningar. Huvudfokus nu: hitta ett nytt jobb!

 

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s