Sentient

13735522_10154396237604252_1652213152486954422_o

Foto: Gorki Glaser-Müller

Den senaste veckan har jag hållit till på Göteborgsoperan och påbörjat ett nytt verk – Sentient – tillsammans med tre andra dansare. Vi jobbar med en japansk koreograf som heter Satoshi Kudo, som assisteras av dansaren Kyoko Matsumoto. Och efter bara 6 intensiva arbetsdagar så är jag helt överväldigad av vilket härligt gäng jag har hamnat i och det driv som vi alla har med oss in i detta projekt. Nu blir det spännande och se vart vi hamnar!

Nu har jag en veckas semester kvar och sen ska jag tillbaka till Operan igen och påbörja nästa jobb som dansare i Operan Idomeneo. Det projektet kommer ta upp större delen av hösten och det känns fantastiskt att fylla hela mitt schema med dans igen. Samtidigt kommer jag ha tid för att fila på egna idéer jag har i bakhuvudet. Så det kliar i fingrarna, sprallar i benen och jag studsar av lycka för att jag har allt det här!

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s