Från novemberdipp till decemberpepp

Efter en liten separations-depression från Idomeneo-gänget och en rejäl höstdipp så börjar jag successivt komma på fötter igen och nu laddar jag upp för kommande projekt. Det är först när folk frågar mig ”vad ska du göra nu då?” som jag hör mig själv rabbla upp det ena efter det andra. Faktum är att jag har hur mycket som helst framför mig och även om allt inte är hugget i sten så behöver jag inte känna mig rastlös iaf. Det känns så otroligt häftigt att kunna frilansa och ha den friheten att jobba lite här och där i flera projekt samtidigt och inte vara fast på en och samma plats mer än några månader i taget. Det är en balansgång mellan den underbara känslan av att allt är möjligt och oron kring hur man ska klara sig ekonomiskt och om man får de jobben man söker. Trots det så känner jag mig optimistisk och taggad på utmaningarna som livet jag nu har valt kommer bjuda på.

Vad som har blivit ännu mer viktigt för mig under de senaste halvåret är att jag tar mina miljöer på allvar och de människorna jag väljer att ha runt mig. Jag har hittat ett nytt hem som jag trivs så himla bra i och ett yrke med många olika spännande och varierande arbetsplatser. Och sakta men säkert fylls det på med fler fina människor som stöttar mig till 100%. Med det som bas så känns allt möjligt!

Jag kommer jobba med två olika nystartade danskompanier framöver, jobba vidare med ett soloverk som jag har påbörjat och medverka som dansare i ytterligare ett verk. Förutom det så funderar jag på eget företag inom en helt annan bransch samt vidga mina kunskaper kring scenen. Ljussättning har t ex alltid lockat och är något jag kommer att fokusera extra mycket på i samband med mitt soloprojekt. Så det är bara att köra på nu så ser vi vart jag hamnar!

fullsizerender

Har ni förresten önskemål om vad ni vill se/läsa här på bloggen eller funderingar, så kommentera gärna här eller mejla mig på moasobelius.blogg@gmail.com 

 

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s